zondag 25 januari 2015

Ik haak de Crochet Along 2015

Tsja... Waar de van CAL2014 nooit verder gekomen is dan een paar toeren, ben ik vol goede moed aan CAL2015 begonnen! En ik vind hem helemaal leuk, een grote granny square! 

Elke vrijdag wordt het patroon weer bekend gemaakt, door de carnavalsdrukte, we hebben al een paar naaimarathons gehad, lukt het me steeds niet op vrijdag... Maar op de heerlijke lazy sunday's van afgelopen weken haakte ik  een paar toertjes. En ik word zo blij van het resultaat! 

Ik heb besloten om er een lekker bontgekleurd deken van te maken en pak de kleurtjes die voor handen zijn. Het lijkt wel een snoepjesdeken... Ik haak hem van katoen, zal wel zwaar worden maar ik heb nog zo veel bolletjes liggen...bloos! 

Op de volgende blogs kan je het patroon vinden; 
http://scrapselsvanjolanda.blogspot.nl/?m=1
http://terraysleven.blogspot.nl/?m=1

Hier onder zie je hoe mijn deken wordt...

Week 1 


Week 2 

Week 3 


Hier leerde ik de puffsteek haken, super leuk! 


Week 4


 
En vandaag haakte ik week 4 af! 
 
Hopelijk blijf ik zo enthousiast als nu en volgens mij als je elke week je huiswerk netjes doet ;) is het prima te doen! Ga je ook beginnen? Succes! 

Tot snel! 

Liefs Liset 


2 opmerkingen:

  1. Bont wordt ie zeker!! Leuk joh.... Ik haak ook mee, gezellig zo met z'n allen :)

    Groetjes,

    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ik vind het nu al prachtig ! Ik ben niet zo'n grote haakster, maar het leuke is hier wel dat je kan stoppen wanneer je wil en er eventueel een kussen kan van maken :-). Ik denk er zeker eens over na ! Veel haakplezier voor jou alvast, je deken wordt geweldig met al die vrolijke kleurtjes !

    BeantwoordenVerwijderen