maandag 29 februari 2016

Tante Setje's Haak-In

Ik ga graag naar gezellig haakmomentjes met mede haaksters! Gezellig haken, kletsen over haken, elkaar inspireren en ga zo maar even door... Er zijn regelmatig momenten dat ik aanschuif bij bijvoorbeeld de handwerkochtend van de plaatselijke handwerkwinkel, maar het leek me zo gezellig om dat ook zelf te organiseren, thuis bij Tante Setje... Dus daar is die dan: Tante Setje's Haak-In!Vanaf nu kunnen de haaksterren uit Zwolle en omgeving zich opgeven voor Tante Setje's Haak-In! Vindt je het ook leuk om te haken? En lijkt het je ook zo gezellig om dit met een aantal andere haaksterren te delen? Geef je dan snel op!

De Haak-In ziet er als volgt uit:
Onder het genot van koffie, thee en lekkers haken, kletsen over haken, inspiratie op doen, elkaar helpen als je ergens niet uit komt, kortom gewoon een lekker gezellig kneuterig moment!

De eerste twee data voor Tante Setje's Haak-In zijn;
• Woensdag 16 maart a.s. van 09.30 uur tot 11.30 uur.
• Dinsdag 22 maart a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Lijkt het je leuk, stuur dan een mail naar tantesetje@hotmail.com en geef je op! Vermeld in de mail de datum dat je wil in haken ;). De inschrijving is maximaal 5 personen per Haak-In. De kosten voor deze ochtend of avond zijn € 3,00 p.p. (verdere info volgt per mail).

Tot snel en wellicht tot ziens bij Tante Setje's Haak-In!

Liefs Liset

Geen opmerkingen:

Een reactie posten