woensdag 16 maart 2016

De eerste Tante Setje Haak-In!

En toen was het zover... De eerste Tante Setje Haak-In! Gezellig met een aantal haaksterren haken, kletsen over haken, ideeën uit wisselen, koffie en thee drinken, snoepen, gewoon een gezellig samen zijn met een gemeenschappelijke passie; HAKEN! 


Vooraf brak het zweet me wel even uit... De stoelen moesten nog een leuk kleurtje krijgen, dit moet nog even opgeruimd, dat moet nog even zo, je kent het wel... Maar de avond voor de eerste haak-in was alles klaar, en wat ben ik blij met het eindresultaat! De één vind het misschien een beetje druk, de ander te bont, maar ja dit is wel ik; Tante Setje! 


Beetje spannend was het wel op de ochtend zelf... Er komen toch mensen die je niet, of alleen via social media kent... Maar wat was het leuk! Vier dames kwamen in de ochtend haken, heerlijk gekletst over haken, maar ook over koetjes en kalfjes en grappig om te zien hoe eigenlijk dingen dan vanzelf gaan. Elkaar helpen, ideeën uit wisselen, maar bovenal gezellig! Precies zoals ik het gehoopt had! 


En dan al de leuke en lieve reacties nog via Instagram, Facebook...Wauw! Ik ga op korte termijn in de agenda wat nieuwe data prikken, dus Haaksterren uit Zwolle en omgeving hou het goed in de gaten ;-)

Nu op naar dinsdag, nummer twee!

Tot snel! 

Lieve groetjes

Liset

4 opmerkingen:

  1. Mooie foto's van een hele gezellige morgen!
    Je had het super georganiseerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je er bij was en wie weet tot een volgende keer! Lieve groetjes Liset P.s. je slingertje heeft een leuk plekje gekregen, blij mee!

      Verwijderen
  2. Onwijs leuk. Zodra ik in de buurt woon, kom ik zeker een keer bij je langs voor een haak in!

    Liefs,
    Frederika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Onwijs leuk. Zodra ik in de buurt woon, kom ik zeker een keer bij je langs voor een haak in!

    Liefs,
    Frederika

    BeantwoordenVerwijderen