maandag 4 juli 2016

Phildar Haakfeestje

Of ik zin had om naar een Phildar garenfeestje te komen? De nieuwe wintergarens bewonderen... Jaaaaaaa tuurlijk, daar had ik wel zin in! Agenda liet het toe, dus een definitieve ja was doorgegeven!

Afgelopen zaterdag was het zover... Op naar Echtstudio in Alpen a/d Rijn, waar Lisanne (Draad en Praat) en Miriam (@miriamcatshoek) het feestje hadden georganiseerd!

Ik was wat aan de vroege kant dus kon ook nog even op m'n gemakje door de winkel struinen, voelen aan voor mij onbekende wolletjes, geen straf! 

Achterin de winkel stond een lange rij tafels en werd de hand gelegd aan de laatste aankleding. Het zag er super uit! Een tafel vol heerlijke bolletjes wat wil je nog meer? Inmiddels al wat gezellige instagram dames ontmoet en even mee staan kletsen, toen we ons plekje mochten op zoeken. Een grote klos garen met naamkaartje stond klaar... 

Ondertussen werd er heerlijk gekletst over haken, breien en wolletjes, hoe fijn is dat?! Allemaal gelijk gestemden! Inmiddels was de hashtag #phildarhaakfeestje geboren en werd er al druk gepost op insta! 

Op de tafel lagen allemaal fijne bolletjes en je kon kiezen waar je mee aan de slag wilde... Voor mij lag een heerlijke suikerspinbol... Ja dat ging hem toch echt worden! Wat een snoepje en zooooo zacht!

Phil Nuage, 72% merino wol, 28% polyamide, kleur granadine,
haaknaal 5.5/6, 50 g +/- 148m
Miriam maakte speciaal voor deze gezellige middag een patroon voor een sjaal. Keuze was dus snel gemaakt... De sjaal ging het worden met deze fijne bollen! Het patroon heeft Miriam ook gratis beschikbaar gesteld voor jullie en kan je hier vinden! 

Ondertussen was ik gezellig aan het kletsen met hakende buurvrouwen, weer een stukje uit halen omdat kletsen en haken bij mij niet altijd goed samen gaan... En snoepen van een overheerlijke tafel vol lekkers mede mogelijk gemaakt door de aanwezigen.... Jum! 

De tijd vloog voorbij... Het haakwerk vorderde gestaag... En als klap op de vuurpijl werden we verwend door Lisanne en Miriam met een heerlijke persoonlijke goodiebag! Prachtige bollen met allemaal fijne Phildar winter garens... Te gek! 

De middag was zo snel voorbij, dus op naar huis! Een bbq met vrienden stond er op het programma dus de bolletjes moesten nog even wachten... Zondagochtend was het eerste zo ongeveer, nadat ik mijn ogen open had, de bolletjes bekijken! Zucht, wat een heerlijke tas hebben we mee gekregen... 

Even alles uitstallen! 

Hier zie je de Phildar garens: (1ste mand) Phil Looping, Phil Domino, Phil Nuage, (2de mand) Phil Charme,
Phil Flocon, (voorkant) Phil Cotton4, Phil Mikado

Ja en dan nu bedenken wat voor moois ik er allemaal mee ga maken. Vriendlief kan rekening houden met extra bagage op de achterbank voor de vakantie... ;) 

Maar voor die tijd haak ik eerst verder met dit heerlijke draadje... Zucht...! 


Lieve Lisanne en Miriam dank jullie wel voor de uitnodig en de verwennerij, het was een heerlijke middag! 

Tot snel, 

Liefs Liset 


10 opmerkingen:

 1. Oh, wat zal dat leuk geweest zijn. Zo'n uitnodiging wil ik ook wel eens ontvangen. Allemaal mooie garens uittesten en voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, wat een mooie blogpost! Geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk Liset geniet van je heerlijke bolletjes. Weer erg leuk geschreven ook grxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk Liset geniet van je heerlijke bolletjes. Weer erg leuk geschreven ook grxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk geschreven! En inderdaad, het was een geweldige middag. :-)
  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk blog! Je hebt de fijne sfeer heel goed neergezet! Wij vonden het superleuk dat je erbij was ! En jouw goodiebag samenstellen was voor ons net zo'n feestje ������ Fijne vakantie was, lfs XMir

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk blog! Je hebt de fijne sfeer heel goed neergezet! Wij vonden het superleuk dat je erbij was ! En jouw goodiebag samenstellen was voor ons net zo'n feestje ������ Fijne vakantie was, lfs XMir

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zag er weer super gezellig uit. :-) En wat een goed gevulde goodiebag, de bolletjes zien er geweldig uit. Veel plezier er mee. :-)

  Groetjes
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen