maandag 3 april 2017

Let's get chunky!

En daar was die dan afgelopen zaterdag... Het 'Let's get chunky' magazine van Borgo de Pazzi! Zo tof om het magazine eindelijk in handen te hebben...

Lotje is Borgo de Pazzi fan...
Samen met een hele boel andere bofbipsen mocht ik in december van 2016 naar Trollenwol om daar met Borgo de Pazzi kennis te maken. En dat er nu een magazine is met allemaal te gekke projecten die we met zo'n onwijs leuke, creatieve groep 'Borgo Babes' ;) hebben mogen maken maakt me trots!

Voor het magazine heb ik twee patronen gemaakt, een gehaakt kattenmandje; Cosy cat basket! En ons eigen zwarte monstertje wilde wel model zijn voor de foto's. Ze ligt graag in het mandje te luieren of te knorren.
Lot ligt graag lekker te chillen in
het gehaakte kattenmandje
Ook maakte ik een haarband; Old school turban! Helemaal hip zijn ze weer de haarbanden en voor de koude voorjaarsochtenden ook nog wel aangenaam. 

Old school turban!

Lekker warme oortjes
tijdensde koude voorjaarsochtenden...
En nu ligt het magazine dus in de winkels... Nu ik het typ verschijnt er weer een smile van oor tot oor op mijn gezicht, bloos. Wil je ook zo'n te gek magazine met maar liefst 37 te gekke patronen? Klik dan hier voor de verkooppunten!

Weet je wat helemaal leuk is...? Met je aankoop van het magazine steun je ook nog het goede doel! Van de opbrengst van elk verkocht exemplaar  wordt er een gedeelte van de opbrengst in de vorm van garen geschonken aan organisaties die bijdragen aan het welzijn van eenzame ouderen in Nederland, zoals het initiatief Samen Breien van het Nationaal Ouderenfonds.

En nu ga ik lekker aan de slag met één van de toffe patronen uit het magazine van één van de andere meiden. De wol die ik er voor gebruik is in ieder geval door Lot al goedgekeurd om lekker in te knorren... Denk dat wanneer het project af is ik weet wie er in de buurt te vinden is!

Lekker knorren in de wol...
Tot snel! 

Liefs,
Liset

P.s. Bij deze wil ik ook nog even gebruik maken om Bert Noorderijk van BN Agenturen te bedanken, Bert heeft dit alles voor ons mogelijk gemaakt! Dank je wel Bert voor deze geweldige ervaring! 

9 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend tof he' Benieuwd watvoor moois je gaat maken...zoveel leuke projecten ! En Lot geniet lekker mee. ( grappig ik had vroeger ook een zwarte kat die Lotje heette.)
  Xxmir

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een schat, jouw Lotje!
  Je haakwerk is ook schitterend!
  Veel plezier met je nieuwe project,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een belevenis moet dat zijn, geweldig voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net het magazine bemachtigd bij Trollenwol en even doorgebladerd... en ik ben er al uit: het wordt de cozy cat basket!
  En het label is echt fantastisch, dat maakt het helemaal af.
  Wat een ge-wel-dige foto met de zwarte kat (die ik ook gehad heb) trouwens! Ik kijk er nu al naar uit om ermee te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.
  sbobet

  BeantwoordenVerwijderen