maandag 20 juni 2022

Ga je mee op haakvakantie onder de Spaanse zon?

In mijn vorige blog las je al over een heerlijke haakvakantie onder de Spaanse zon! Samen met een aantal deelnemers zou ik eigenlijk komende week af reizen naar het mooie Andalusië om bij Floortje en haar man Lex op Finca Fahala een heerlijke tijd te beleven. Ja, er staat 'zou', het gaat helaas niet door...

Door verschillende omstandigheden hebben Floortje en ik een aantal weken geleden het besluit genomen de 'haakreis' te verplaatsen. Ja dat lees je goed, te verplaatsen! We hebben namelijk nieuwe data geprikt. Eerst hebben we natuurlijk de deelnemers die zich hadden opgegeven voor de eerste trip geïnformeerd en de mogelijkheid gegeven om mee te gaan en nu is deze mogelijkheid er ook voor jou! 

De reis staat nu gepland voor in september, van vrijdag 23 september tot en met dinsdag 27 september a.s. en jij kan mee als je wilt! 

In deze blog ga ik je er zo veel mogelijk over vertellen, ik kan je nog niet verklappen hoe het exacte programma er uit komt te zien, maar dat het leuk gaat worden dat weten Floortje en ik wel zeker, bloos. 

We hadden voor de 'juni trip' bedacht dat het leuk was om die in het teken te doen van "Glamping Crafts" een combinatie van de 'Glamping' van Floortje en mijn boek 'Camping Crafts'. Voor de reis in september hebben we besloten dat de invulling er iets anders uit gaat zien... Deze trip zal namelijk in het teken komen te staan van mijn nieuwe boek! Een nieuw boek, die rond die zelfde periode gaat uit komen. Super spannend! Mocht je mee op reis gaan, dan heb je eigenlijk een soort van primeur ;) 

Hoe en wat over het boek kan ik je nu nog niet vertellen en dus ook niet wat we allemaal gaan doen tijdens de workshops., maar we gaan in ieder geval aan de slag met diverse projecten!

Ik zal je nu verder meenemen in de reis en hoe deze er uit gaat zien... 

Bedenk vast even de zon op je snoet, slippers aan je voeten, haken aan de rand van het zwembad of onder een palmboom? Klinkt al goed he?! Dan word je ook nog eens verwend met heerlijk eten wat gewoon steeds weer voor je klaar staat, je kan een middag richting zee, een bezoek aan Málaga. Slapen doe je in een yurt, belltent of houten huisje... 

Kortom heb je zin in #metime? Pak dan nu je agenda en kijk of je van vrijdag 23 september tot en met dinsdag 27 september a.s. mee kan. 

Je kan eventueel je moeder, zus, vriendin nu gaan appen of ze ook zin heeft om mee te gaan, maar weet dat je ook lekker alleen kan komen. 

Oké, ik ga je nog iets meer vertellen over de reis... 

Waar verblijf je? Op Finca Fahala, een prachtig subtropisch vakantieparadijs in de buurt van Cártama in het mooie Andalusië. 


Waar slaap je? In een sfeervol gedecoreerde glamping accommodatie! Dit kan een yurt, belltent of houten huisje zijn (klik op de accommodatie om meer te zien).

Welke faciliteiten zijn er o.a. op de Finca? Een heerlijk groot zwembad met daarom heen een heerlijke tuin waarin je kan vertoeven. Uiteraard alle sanitaire voorzieningen. Neem anders even een kijkje hier, hier lees je namelijk alle faciliteiten die op de Finca aanwezig zijn.

Is het eten inclusief? Ja, iedere ochtend begint met een heerlijk ontbijt, s'middags staat er een lunch klaar en s'avonds schuif je aan voor een heerlijk diner. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Finca Fahala en wil je meer lezen? Neem dan even een kijkje op de site door hier te klikken

Nu weet je al iets meer over de accommodatie waar je de dagen zal verblijven. Maar nu ben je vast ook nieuwsgierig geworden hoe je dag er uit kan zien tijdens de reis...

Na het ontbijt is er iedere ochtend een workshop. Deze variëren in tijd en bezigheid. We gaan verschillende projecten deze dagen maken uit mijn nieuwe boek. Om mee te kunnen doen met de workshops is het van belang dat je de basis van het haken kent (losse, vaste, stokje). De projecten zullen niet (heel) moeilijk zijn, het is tenslotte ook vakantie en daar hoort ook haken zonder al te veel nadenken bij toch?

De middag kan je naar eigen inzicht indelen. Misschien heb je na de lunch wel zin om met een boek aan de rand van het zwembad te liggen... Of misschien wil je wel een middag op het strand door brengen (30 min rijden)... Een klein stadje in de buurt bezoeken... Of naar de havenstad Málaga, welke een sfeervol oud centrum heeft met gezellige winkelstraatjes en niet te vergeten leuke kleine wol winkeltjes, die mogen natuurlijk niet ontbreken deze haakvakantie! 

De activiteiten in de middag kunnen in groepsverband, maar voel je ook vrij om er zelf op uit te gaan of om lekker op de Finca te blijven. Floortje zal ook dagelijks mogelijkheden voor activiteiten aan geven.

Wanneer de avond valt, genieten we gezamenlijk van een heerlijke cocktail om vervolgens aan te schuiven voor het diner.



Klinkt fijn toch zo'n dag? 

Alles samengevat; 

  • je verblijft van vrijdag 23 september (aankomst dag) tot en met dinsdag 27 september (vertrek dag) op Finca Fahala.
  • Kosten €520,00 p.p.
Wat zit er bij de reis inbegrepen?
  • 4 overnachtingen in één van de glamping accommodaties
  • Alle maatijden (ontbijt, lunch, diner), inclusief 1 drankje
  • Dagelijkse haakworkshop inclusief materialen
  • Mijn nieuwe boek! 
  • Toffe goodiebag 
  • Gebruik van alle faciliteiten op de Finca 
Wat is exclusief?
  • Vlucht van Nederland naar Málaga en weer terug 
  • Vervoer binnen Spanje https://www.hellehollis.com/nl (korting 15% via Finca Fahala)
  • Extra consumpties
  • Een toeslag van €35,00 p.n. indien je een privé accommodatie wenst
  • Haaknaalden 
Nog wat belangrijke info;
  • Schroom niet om alleen te komen, we hebben tenslotte allemaal dezelfde hobby! 
  • De vakantie zal door gaan bij een minimaal aantal deelnemers
  • Vooraf aan de reis zal er een groepsapp gemaakt worden waarin zaken als auto verhuur etc in besproken kunnen worden
  • Via een uitgebreide mail (bij genoeg deelname), zal je op de hoogte worden gebracht van alle verdere info, denk hierbij aan autoverhuur, vliegmaatschappijen en verdere belangrijke info. 
Volgens mij weet je nu de meeste informatie over de reis, maar het kan zijn dat je nog vragen hebt. Neem dan vooral contact op! Ook kan je alle info over de haakvakantie lezen op de site van Finca Fahala, klik daarvoor hier. 

Mocht je vragen hebben over de accommodatie, het eten, slapen etc, neem dan contact op met Floortje via contact@fincafahala.nl of app naar 0034-659270979. 

Heb je nog vragen aan mij? Stuur dan gerust een mail naar tantesetje@hotmail.com, of een DM via mijn social media.

Wil je een plekje reservereen? Klik dan hier voor het aanmeldformulier. 

Het lijkt mij onwijs leuk als ik je mag verwelkomen samen met Floortje en haar man Lex op Finca Fahala voor een onvergetelijke haakvakantie onder de Spaanse zon!

Wie weet wordt dit wel jou slaapplekje... geweldig toch?!



Hasta la vista, 
Liset

Geen opmerkingen:

Een reactie posten