donderdag 17 november 2022

Tante Setje kooppatronen op Etsy en Ravelry!

Ken je dat? Zo'n 'klusje' waar je al heel lang tegen op ziet? Allemaal beren op de weg... Want ik ben geen computerheld... Want ik vind achter de computer zitten stom... Want ik snap het toch allemaal niet...

Nou precies dat allemaal zette ik eindelijk op zij... 

Nou ja, heel eerlijk, het was eigenlijk Mark (@theguywiththehook) die mij overtuigde om het 'klusje' nou eindelijk maar eens te gaan klaren. Dus ik raapte mezelf bij elkaar. Schakelde met enige regelmaat de (paniek) hulplijn in, inmiddels ook een tijdje verder, maar..... TATATADAAAAAAAA.....

Vanaf vandaag zijn de 'Tante Setje kooppatronen' zowel in mijn Etsy als in mijn Ravelry shop te koop! Dat betekend ook dat ze niet meer te bestellen zijn via mijn mail. 

Welke patronen kan je nu via deze shops kopen?

  • #winperkussen (haken)
  • #entrelaccol (haken)
  • #schuinestrepensjaal (breien)
  • #warmewinterdoek (haken)
  • #gehaakteschuinestrepensjaal (haken)
  • #streepsetje (breien)
  • #warmewinterdoek (haken)
  


Poeh, dat was me wel even een klusje (voor mij dan he...), maar ik ben er echt blij mee! Ook al vind ik het super leuk om iedere keer jullie mailtjes/bestellingen te beantwoorden, ik denk dat het dit allemaal net even een stukje makkelijker maakt, bloos! 

Ook voor jou trouwens. Want zie je wat leuks, is het klikken, bestellen, betalen en haken of breien maar. Je hoeft dus niet meer op mij te zitten wachten. Geen mailtjes die in spamboxen belanden en pas een tijd later door mij opgemerkt worden...oeps! Allemaal voordelen dus. Dat ik er niet eerder aan ben begonnen he, hahahaha! 

Maar goed, als het goed is, staat alles er dus in, nu hopen dat ik geen gekke foutjes o.i.d. heb gemaakt... duim je voor me?! ;)

Op Etsy kan je mijn shop vinden onder TanteSetje; https://www.etsy.com/shop/TanteSetje?ref=shop_sugg

Op Ravelry kan je mij hier vinden; https://www.ravelry.com/designers/tante-setje

Misschien denk je nu wel, ja leuk allemaal Liset maar ik ken beide sites helemaal niet en wat moet ik nu? Je kan voor beide sites een profiel aan maken als je dit nog niet hebt. Bij Etsy kan je 'gewoon' afrekenen via Ideal. Voor Ravelry reken je af met Paypall. Bij beide sites kan je na afreken de patronen downloaden. 

Ik schrijf trouwens net een stukje naar boven wel dat alles er in staat, maar dat is nog niet helemaal waar... Komende tijd zullen mijn gratis patronen (die ook op deze blog te vinden zijn) ook nog op Ravelry verschijnen. 

Voor nu ben ik toch stiekumpjes best een beetje trots, dit stukje zit namelijk totaal niet in mijn comfort zone, maar dat was je al wel duidelijk, hihi. Dank dus vooral aan Mark die mij de benodigde trap onder de kont gaf! 

Voor nu ben ik dus wel even klaar met de computer en ga ik lekker verder met kerstballen haken, want het is tenslotte bijna de leukste tijd van het jaar... 

De patronen van deze twee
kerstballen staan in mijn nieuwe boek
'Haken met Tante Setje
#wintertijd'!


Liefs,
Liset

P.s. de prijzen op zowel Etsy als Ravelry kunnen afwijken van eerdere genoemde prijzen op diverse social media kanalen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten