woensdag 12 juli 2023

Durable Haakagenda 2024

Zo, dat is even alweer even geleden dat ik hier een blog publiceerde... Maar ik heb weer iets leuks te melden, dus tijd om achter de computer te kruipen. 

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen, want afgelopen week kondigde ik het al aan op mijn socials, ik heb de Durable Haakagenda 2024 mogen ontwerpen! Woehoeeee, wat een eer en wat een feest om te doen. 

De Durable Haakagenda 2024!

Hupsakee dat is er ook weer uit. Blijft toch heel spannend om zoiets 'groots' hardop te zeggen of te typen, bloos. Na twee boeken, komt er dus ook een haakagenda met allemaal ontwerpen van mijn hand (knijp mezelf nu ook even ;)). '

Een aantal maanden geleden kreeg ik van Durable de vraag, of ik dit project wilde gaan doen en zonder ook maar één seconde na te denken was daar een 'Ja!'. Ik ging lekker aan de slag, helaas kwam ik ook (onverwachts) in een pittige tijd terecht, maar gelukkig was er nog de inspiratie om leuke dingen te bedenken en te m(h)aken. De support die ik het hele proces kreeg vanuit Durable was als een warme deken, wat een fijne samenwerking!

Voor de agenda is het de bedoeling (vanzelfsprekend) dat er 12 projecten in moeten komen, iedere maand één (het zijn er overigens 13 geworden). En waar ik vooraf een lijstje maakte met, 'Oh dit is een leuk idee...' en 'Oh dat is ook tof...' veranderde er gaande weg nog genoeg, haha. Sommige ideeën halen het nou eenmaal wel en andere weer niet, dat was gelukkig al bekend na twee boek-maak-avonturen. 

Na het denk en m(h)aak gedeelte volgde er een hele leuke shootdag. Samen met Inge Baan (fotograaf) en Chantal van Durable, had ik een hele fijne dag in Breukelen. Van een toffe binnen locatie, gingen we naar een kas en daar was het buiten (zoals je in de agenda kan zien) ook prachtig! En met z'n drietjes zagen we de agenda gewoon ontstaan, zo tof! Moe, maar heel voldaan reed ik s'avonds naar huis. 

Samen met Inge en Chantal op de
shootdag!

Toen Chantal de foto's van Inge een tijdje later door stuurde, maakte mijn hart een sprongetje. Dit was precies zoals ik het voor me zag! 

En dan moet de agenda een agenda worden en ook dat is volgens mij meer dan gelukt, ik heb natuurlijk al een inkijkje in de binnenkant gehad en hij is echt tof geworden. 

Nu heb ik zitten denken, ga ik jullie hier al verklappen/laten zien wat er allemaal in de agenda komt? Maar afgelopen dagen heb ik al zoveel voorbij zien komen op social media, door het enthousiasme van de winkeliers, dat ik het ook maar gewoon ga doen. 

Voor dat ik daar naar toe ga, ga ik je eerst nog even iets meer vertellen over de agenda zelf. 

 • Indeling? Een week staat verspreid over twee bladzijden. 
 • Her en der zitten notitie ruimtes om eventueel aantekeningen van je haakproject te plaatsen, of andere notes uiteraard.
 • De agenda heeft een harde kaft met een ringband
 • Iedere maand heeft een haakproject, De ene keer een grote een andere keer een wat kleinere en de ene wat moeilijker dan de andere.
 • Het is een kleurrijke agenda geworden, Ik hou van kleur, maar ieder project is uiteraard om te zetten naar jouw favoriete kleuren. 
 • Er zitten projecten voor thuis in, voor jezelf of voor een ander en sommige projecten passen bij de tijd van het jaar. 
 • Vanzelfsprekend zijn alle projecten gemaakt met verschillende Durable garens
 • De verkoopprijs van de agenda is €17.95
 • OP = OP 
 • Vanaf nu te pre-orderen bij Durable verkooppunten (klik hier voor de verkooppunten)
 • De agenda zelf zal in september uitgeleverd worden.
 

Nou, volgens mij staat hier nu (bijna) alle info! 

Dan ga ik je nu meer laten zien... Ik ga je niet alles vertellen over de projecten, dat staat vanzelfsprekend straks allemaal in de agenda, maar ik ga je wel laten zien welke projecten er in staan. 

Klaar voor? Let's go...  

Januari... We starten het jaar direct met een lekker groot project, haha. Bij deze maand vind je het patroon van de #bonteretrokdeken. 

#bonteretrodeken

Februari... Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik een liefde heb voor kussens, dus een hip en trendy #gehaaktblokkussen mocht zeker niet ontbreken! 

#gehaaktblokkussen

Maart... Deze maand niet één, maar twee patronen. Langzaam aan krijgen we weer zin in het voorjaar. De #vrolijkgehaaktetulp staat deze tijd van het jaar graag in de vaas en met de #vrolijkgehaaktepaaseieren ben je klaar voor een lang paasweekend. 

#vrolijkgehaaktetulp en de
#vrolijkgehaatepaaseieren

April... Deze #gehaakteibizaomslagdoek is lekker groot, ik hou er van!  

#gehaakteibizaomslagdoek

Mei... Een #welnesssetje voor iemand die je lief is of gewoon lekker voor jezelf! 

#welnesssetje

Juni... Iets voor hem, een #gehaaktestropdas. 

#gehaaktestropdas

Juli... De zomer gaat beginnen! Met deze #vrolijkestrandtas maak jij de blits. Ook staat er nog een kleine versie in, leuk voor je haakproject bijvoorbeeld ;)

#vrolijkestrandtas

Augustus... Eigenlijk kan je niet vaak genoeg een gezellig gedekte tafel hebben. Met deze #gehaaktepartyset maak jij van je tafel in iedere geval een feestje!

#gehaaktepartyset

September... Dit #gehaaktegrannyvestje is een heerlijk vest als de dagen weer korter en frisser worden. 

#gehaaktgrannyvest

Oktober... De #kattigetochtrol, het is tenslotte de maand van onze dierenvriendjes! 

#kattigetochtrol

November... Deze #tofgehaaktegolfjesset gaan je de koude maanden lekker warm houden! 

#tofgehaaktegolfjesset

December... It's the most wonderfull time of the year!!!! Ja, ja, mijn favoriete tijd van het jaar en daar hoort een #gehaaktpeperkoekhuisje bij! 

#gehaaktpeperkoekhuisje

Dat waren ze, 13 patronen, 12 maanden haakplezier! 

Ik hoop dat jij de agenda net zo leuk vind geworden als ik. Mocht je na het zien van de projecten, denken 'Die wil ik!', klik dan hier voor de Durable verkooppunten en pre-order alvast jouw agenda.

Nou lieve mensen, dat was 'm weer... Tot een volgende keer! 

Liefs, 
Liset
1 opmerking:

 1. Heel leuk Liset, heb hem direct besteld (in Genemuiden, beetje lokaal houden toch!).

  BeantwoordenVerwijderen